Voetverzorging

Medisch Pedicure

Voor alle behandelingen kunt u hier terecht ook als u geen risicovoet heeft,

De medisch pedicure is breed opgeleid. Zij kan alle zo geheten risicovoeten behandelen, deze kunnen ontstaan zijn door b.v. reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie (stukjes maken voor tussen de tenen als er b.v. likdoorns tussen zitten), nagelreparatie bij b.v. een afgebroken of schimmelnagel, nagelregulatie (bij mensen die last hebben van ingroeiende teennagels kan er een beugel op de nagel geplaatst worden om te voorkomen dat deze ontstekingen gaat veroorzaken) en antidruktechnieken b.v. bij mensen met wondjes aan hun voeten. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblemen om o.a. amputaties te voorkomen.

De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de huisarts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders zoals b.v. diabetesverpleegkundigen, podotherapeuten, internisten, chirurgen en verbandmeesters.

Gespecialiseerde en medisch pedicures die in het kwaliteitsregister pedicures staan, zijn pedicures die voldoen aan de onderstaande eisen;

  • Naleven van de hygiëne, arbo en milieu normen.
  • Naleven van de wettelijk verplichte richtlijnen, ten aanzien van Diabetes- en Reuma-aandoeningen.
  • Het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholing.

In het Kwaliteitsregister Pedicures kunt u zoeken of de betreffende pedicure een geregistreerde pedicure is, opdat u in aanmerking kunt komen voor evt. vergoedingen van uw ziektekostenverzekeraar.

U leest het, genoeg redenen om te kiezen voor een behandeling van medisch pedicure Gosia Maciejak!

Garantie:

Niet tevreden of een klacht? Ik stel het op prijs dat dit aan mij kenbaar wordt gemaakt binnen één week (7 dagen). Ik kan dan proberen dit naar tevredenheid op te lossen.